Ervaring

2017 – nu

IEV graphics

Ik startte mijn “side-hustle” om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Zowel op creatief als organisatorisch gebied. Neem zeker een kijkje in mijn portfolio!

 

2016 – nu

Nivo Design & Productontwikkeling

Ik maak deel uit van de marketingafdeling van Jaga, de Diepenbeekse radiatorproducent met zijn excentrieke CEO Jan Kriekels en gekend van o.m. de deelname aan Uchronia (2006).

Samen met mijn collega’s was ik verantwoordelijk voor o.m. de transitie van “Jaga – The Radiatorfactory” naar “Jaga – Climate Designers”. Door veranderingen in bouwvoorschriften en ontwikkelingen in technologie dekte de oude naam niet langer de lading. Als Climate Designers leggen we de focus op een aangenaam binnenklimaat met minimale belasting voor het buitenklimaat.

Met deze naamsverandering ging vanzelfsprekend ook een verschuiving van print naar web gepaard. Surf zeker eens naar jaga.com, (ondertussen) een tientalige joomla-website met het volledige productaanbod en gedetailleerde technische informatie.

Als inhouse designbureau zijn we verder ook verantwoordelijk voor o.m. (digitale) catalogi, advertising, fotografie, video, evenementen, nieuwsbrieven… Dankzij een evenwichtig team kunnen we al deze vragen beantwoorden en blijven we van elkaar leren.

 

2013 – 2015

Bose Europe

Als “Technical Design Assistant” was ik o.m. verantwoordelijk voor het begeleiden van updates van de Europese winkels, het maken van technische tekeningen en handleidingen voor installateurs.

 

Studies

Grafische vormgeving voor print en web

CVO De Verdieping – 2015

 

Master of science in de interieurarchitectuur

Provinciale Hogeschool Limburg – 2011

 

Bachelor in de interieurarchitectuur

Provinciale Hogeschool Limburg – 2010

 

Economie – talen

Humaniora Kindsheid Jesu – 2006

 

JCI Hasselt

2017 – nu

In 2017 sloot ik me aan bij JCI Hasselt, een non-profit organisatie die zich focust op de ontwikkeling van jonge, ondernemende mensen van 18 tot 40 jaar. De organisatie draait op de principes “One man, one year, one job” en “Learning by doing”.

Iedere JCI afdeling organiseert in de eigen regio projecten met een maatschappelijke en/of zakelijke insteek. We werken samen aan straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten en internationale congressen.

Bij JCI Hasselt zijn er verschillende commissies die een project van A tot Z neerzetten. Denk hierbij aan een eigen stand op de jeneverfeesten, unieke smaakroutes, netwerkevents, award uitreikingen, teambuilding dagen tot maatschappelijke projecten in ziekenhuizen en scholen.

Als grafisch vormgever werd ik al snel betrokken voor logo’s, marketingmateriaal, een update van de website

 

2018 – 2019

Na enkele jaren afwezigheid van de Hasseltse Jeneverfeesten wouden we graag terug met een eigen stand op de jaarlijkse hoogmis van Hasseltse jenever staan. Met het sterke concept “Jardin Mystique” toverden we het meest charmante pleintje van Hasselt om tot een oase van rust waar enkel ambachtelijke jenevers van hoge kwaliteit werden geserveerd, met op de achtergrond live jazz.

Als commissievoorzitter kan ik alleen maar trots zijn op de traditie die we toen gestart zijn.

2019 – 2020

In werkingsjaar 2019 – 2020 maakte ik deel uit van de Raad van Bestuur als PR-verantwoordelijke en zette ik me een jaar lang in voor de communicatie. Dat hield in: een update van de website, een huisstijl(tje) voor het werkingsjaar, het uitsturen van verslagen en uitnodigingen voor de algemene vergaderingen via mailchimp, het beheer van de onze instagram– en facebookaccount
Ik zorgde ook voor een visueel archief van onze activiteiten, in eerste instantie als fotograaf, later ook op video, een leuke nieuwe uitdaging!

2020 – 2021

Ik ben ook de uitdaging aangegaan om in werkingsjaar 2020 – 2021 het voorzitterschap op me te nemen en er samen met mijn team een topjaar van te maken!